[center]المقادير:
1) 32 حبه بسكوت شاهي عادي او اي نوع تفضلونه
2) 2 ملعقه طعام ***ده سائحه.
3) 4 علب جبنه فيلادلفيا الحجم العادي مقاس 8
4) 1 كوب سكر.
5) 1 ملعقه صغيره فانيلا.
6) 4 بيضات.
الطريقة:
1) نكسّر 16 بسكوته ونحطهم في طبق على جنب.
2)نطحن ال 16 بسكوته الباقيه في الطاحونه لين تنعم
ثم نضيف ال***ده ونخلطهم مع بعض و نضغطها في صينيه التشيز كيك{اللي تنفتح من الجوانب}.
3)نضع جبنه الفيلا دلفيا+السكر+الفانيلا في الخلاط الى ان يمتزجون مع بعض
ثم نضيف اليهم البيض ونخلطهم جميعا حتى يمتزج الخليط ويتجانس
4)نسكبه في وعاء ثم نضيف لهم البسكويت المكسّر(اللي سويناه في الخطوه رقم 1).
5)نسكب الخليط في صينيه التشيز كيك ونزين الطبقه الخارجيه ببقايا البسكوت وندخله الفرن لمدة 40 دقيقه
او الى ان يجمد منتصف الصينيه (نختبره بالشوكه او السكين)
6)نضعه في الثلاجه 5 ساعات ثم نقطعه مكعبات
وبالعافيه على قلوبكم